Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrech​t van 4.10.2023 tot 8.10.2023

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is een van de belangrijkste evenementen van het jaar voor camping- en caravanliefhebbers. Elk jaar in oktober komen duizenden bezoekers samen om de nieuwste trends en innovaties in de wereld van kamperen en caravaning te ontdekken. Dit jaar willen we je speciaal uitnodigen om onze stand van de 50plus Campingpark Fisching te bezoeken. Onze camping is speciaal afgestemd op de behoeften van mensen boven de 50 en biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten die uw verblijf bij ons onvergetelijk zullen maken.

Camping voor rust en ontspanning

Bezoek ons op de stand van 50plus Camping Park Fisching en kom meer te weten over ons speciale aanbod voor 50-plussers. Wij bieden een rustige en ontspannen sfeer waar je kunt genieten van de natuur en nieuwe vrienden kunt maken. Onze camping heeft moderne sanitaire voorzieningen, comfortabele staanplaatsen en een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Op de beurs presenteren we onze nieuwste aanbiedingen en promoties. We zien u graag op standnummer D31 in hal 12 bij de stand van 50plus Campingpark Fisching op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht!

kampeerbeurs Utrecht

Oostenrijks eerste fietsknooppuntensysteem

Ontdek het eerste fietsknooppuntensysteem van Oostenrijk! Geïnspireerd door Nederland en België, maakt dit systeem het plannen van fietsroutes eenvoudig. Leer er alles over op onze stand op de beurs

Hoogtepunten van de beurs:

Nieuwste trends en innovaties: De beurs is de perfecte gelegenheid om de nieuwste modellen caravans, campers en tenten te ontdekken. Tal van fabrikanten presenteren hun nieuwste producten en innovaties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe caravan, praktische accessoires of de nieuwste kampeergadgets, op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind je het allemaal.

Kennisuitwisseling: Op de beurs heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere kampeerliefhebbers en waardevolle tips en trucs te krijgen voor je volgende kampeervakantie. Er zijn ook tal van workshops en lezingen van experts die hun kennis delen over verschillende onderwerpen met betrekking tot kamperen en caravaning.

Campingtrend

Leer ons persoonlijk kennen en ontdek het campingpark

Wij van 50plus Campingpark Fisching zijn er trots op dat we ook dit jaar weer vertegenwoordigd zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. We zijn al meer dan 20 jaar een integraal onderdeel van dit geweldige evenement. Onze jarenlange aanwezigheid spreekt voor de kwaliteit en het vertrouwen dat we genieten in de kampeergemeenschap. We nodigen je uit om onze stand te bezoeken en meer te weten te komen over ons speciale aanbod voor 50-plussers. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze fantastische beurs!

Newsletter abonnieren

Silvester am Campingpark

NUR NOCH WENIGE PLÄTZE FREI!

Feiern Sie mit uns den Jahreswechsel unter dem Sternenhimmel! Entdecken Sie unser einzigartiges Silvester-Camping-Angebot und begrüßen Sie das neue Jahr auf eine unvergessliche Weise.

Reservieren Sie JETZT Ihren Platz und sichern Sie sich Ihr unvergleichliches Silvester-Erlebnis!

Jetzt Buchen und von 1.7.2023 bis 10.07.2023 mit dem Kennwort Test 10% Rabatt sichern.

Newsletter abonnieren

und Exclusive Angebote und News erhalten