De meest prestigieuze campingprijs van Europa: ADAC Camping Award

De "belangrijkste camping award in Europa" werd ook dit jaar weer uitgereikt tijdens het ADAC Gala in Stuttgart. De belangrijkste campingprijs van Europa". Uwe Frers, directeur van ADAC Camping GmbH (Pincamp) Camping GmbH (Pincamp) beschrijft de prijs als volgt: "De ADAC Camping Awards zijn net zo belangrijk voor de campingindustrie als de Oscars voor de filmindustrie. voor de filmindustrie. Met deze award eren we de trendsetters van de industrie.

ADAC Gala in Stuttgart: een evenement van formaat

Elk jaar wordt de "belangrijkste campingprijs van Europa" uitgereikt tijdens het glamoureuze ADAC Gala in Stuttgart. Een evenement waar in de campingwereld reikhalzend naar wordt uitgekeken. Uwe Frers, Managing Director van ADAC Camping GmbH (Pincamp), geeft de prijs nog meer gewicht door hem als volgt te omschrijven: "De ADAC Camping Awards zijn net zo belangrijk voor de campingindustrie als de Oscars zijn voor de filmindustrie."

ADAC Camping Prijs

Met dank aan de experts

Het kiezen van de winnaars is geen gemakkelijke taak. Een internationale commissie van 40 gerenommeerde campingexperts komt bijeen om het beste van het beste te selecteren. Hun diepgaande expertise en passie voor de sector garanderen dat alleen de crème de la crème van de campings wordt bekroond. Onze dank gaat uit naar deze experts die jaar na jaar hun expertise inbrengen om de normen van de sector voortdurend te verhogen.

50plus Campingpark Fisching in de kijker

Fisching heeft naam gemaakt. Na op indrukwekkende wijze de eerste plaats te hebben veroverd in de categorie "Demografische veranderingen en toegankelijkheid", staat 50plus Campingpark Fisching in de schijnwerpers. Deze innovatieve camping heeft zich volledig afgestemd op de behoeften van volwassenen die op zoek zijn naar rust en recreatie. Het gedurfde 50plus concept heeft opnieuw erkenning gekregen en daarmee is het campingpark een van de toonaangevende campings in de sector in Europa.

ADAC Camping Prijs

Een plek voor iedereen die rust en ontspanning zoekt

Europa heeft veel indrukwekkende campings te bieden. Maar het zijn de campings die de grenzen van het gebruikelijke verleggen en nieuwe wegen inslaan die echt het verschil maken. De ADAC Camping Awards zijn meer dan alleen een prijs. Ze zijn een teken dat innovatie en uitmuntendheid in de campingbranche niet alleen gewenst zijn, maar ook erkend worden. Het 50plus Camping Park in Fisching is een lichtend voorbeeld van hoe een innovatief concept de industrie kan verrijken en nieuwe normen kan stellen.

Met het oog op het komende kampeerseizoen kijken we ernaar uit om onze gasten - of het nu vaste gasten of nieuwkomers zijn - ons bekroonde stukje paradijs te presenteren. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen op 50plus Camping Park Fisching!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Oudejaarsavond op de camping

NOG MAAR EEN PAAR PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Vier het nieuwe jaar met ons onder de sterren! Ontdek ons unieke aanbod voor oudejaarsavondcamping en verwelkom het nieuwe jaar op een onvergetelijke manier.

Boek NU je plek en verzeker je van een weergaloze oudejaarsavond!

Boek nu en krijg korting van 1.7.2023 tot 10.07.2023 met wachtwoord Test 10%.

Aanmelden voor nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen en nieuws