Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 4.10.2023 tot 8.10.2023

The Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is one of the most important events of the year for camping and caravanning enthusiasts. Every year in October, dozens of visitors come together to discover the latest trends and innovations in the world of camping and caravanning. This year we want to invite you to visit our stand at the 50plus Campingpark Fisching. Onze camping is speciaal afgestemd op de behoeften van mensen boven de 50 en biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten die uw verblijf bij onvergetelijk zullen maken.

Camping voor rust en ontspanning

Bezoek ons op de stand van 50plus Camping Park Fisching en kom meer te weten over ons speciale aanbod voor 50-plussers. We offer a rustic and relaxing holiday where you can enjoy nature and make new friends. Onze camping heeft moderne sanitaire voorzieningen, comfortabele staanplaatsen en een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Op de beurs presenteren we onze nieuwste aanbiedingen en promoties. You can see us at stand number D31 in hall 12 at the stand of 50plus Campingpark Fisching at the Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht!

kampeerbeurs Utrecht

Oostenrijks eerste fietsknooppuntensysteem

Ontdek het eerste fietsknooppuntensysteem van Oostenrijk! Geïnspireerd door Nederland en België, maakt dit systeem het plannen van fietsroutes eenvoudig. Leer er alles over op onze stand op de beurs

Hoogtepunten van de beurs:

Newest trends and innovationsDe beurs is de perfecte gelegenheid om de nieuwste modellen caravans, campers en tenten te ontdekken. Tal van fabrikanten presenteren hun nieuwste producten en innovaties. Whether you are looking for a new caravan, practical accessories or the latest camper gadgets, you will find them all at the Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

KennisuitwisselingOp de beurs heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere kampeerliefhebbers en waardevolle tips en trucs te krijgen voor je volgende kampeervakantie. Er zijn ook tal van workshops en lezingen van experts die hun kennis delen over verschillende onderwerpen met betrekking tot kamperen en caravaning.

Camping trend

Leer ons persoonlijk kennen en ontdek het campingpark

Wij van 50plus Campingpark Fisching zijn er trots op dat we ook dit jaar weer vertegenwoordigd zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. We have been an integral part of this wonderful event for more than 20 years. Onze jarenlange aanwezigheid spreekt voor de kwaliteit en het vertrouwen dat we genieten in de kampeergemeenschap. We nodigen je uit om onze stand te bezoeken en meer te weten te komen over ons speciale aanbod voor 50-plussers. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze fantastische beurs!

Subscribe to newsletter

New Year's Eve at the camping park

ONLY A FEW PLACES LEFT!

Celebrate the New Year with us under the stars! Discover our unique New Year's Eve camping offer and welcome in the New Year in an unforgettable way.

Book your place NOW and secure your incomparable New Year's Eve experience!

Book now and secure discount from 1.7.2023 to 10.07.2023 with password Test 10%.

Subscribe to newsletter

and receive exclusive offers and news